Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@13:44:49 GMT

صربستان؛ عقاب‌ها به پرواز درمی‌آیند

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۵۸۶۱

صربستان؛ عقاب‌ها به پرواز درمی‌آیند

صرب‌ها در سومین حضور خود در جام جهانی به دنبال اولین صعود از مرحله گروهی خواهند بود.

به گزارش ایران اکونومیست، صربستان به خودی خود، افتخار چندانی در فوتبال ندارد. یوگوسلاوی سابق در سال ۱۹۷۶ از امتیاز میزبانی استفاده کرد و به قهرمانی در جام ملت‌های اروپا دست یافت. بعد از جدایی از یوگوسلاوی، "صربستان و مونته‌نگرو" به عنوان یک کشور در جام جهانی ۲۰۰۶ به میدان رفت و عملکرد ضعیفی داشت و در همان دور گروهی حذف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه بعد از اعلام استقلال صربستان و جدایی از مونته‌نگرو، این تیم در جام جهانی ۲۰۱۰ برای اولین بار به عنوان کشوری مستقل در رقابت‌ها شرکت کرد.

با این حال در همان سال، صربستان نتوانست از گروه خود به مرحله بعد راه یابد تا این تیم در حسرت صعود به دور دوم بماند. چهار سال بعد صربستان نتوانست به جام جهانی برزیل راه یابد ولی این تیم بار دیگر در جام جهانی روسیه حاضر بود و باز هم در همان دور گروهی حذف شد تا این تیم در این دوره نیز نتواند از گروه خود صعود کند. حالا صربستان بهترین تیم چند سال اخیر خود را دارد و می‌خواهد بهترین نتایج خودش را نیز به دست آورد.

تیم ملی صربستان با برتری برابر پرتغال به صورت مستقیم راهی جام جهانی ۲۰۲۲ شد و حالا باید در قطر از اعتبار فوتبال خود دفاع کند. همچنین باید این نکته را نیز توجه داشت که صرب‌ها تاکنون حضوری در یورو نداشتند و در یورو ۲۰۲۰ نیز نتوانستند جواز حضور در رقابت‌ها را به دست بیاورند.

ستاره

الکساندر میتروویچ

برترین گلزن تاریخ تیم ملی صربستان و مهاجم فولام رکورد گلزنی بسیار خوبی در تیم ملی کشورش دارد و مهره اصلی و ستاره این تیم محسوب می‌شود. او با وجود اینکه ۲۷ سال سن دارد، در ۶۹ بازی ۴۴ گل به ثمر رسانده است. او یکی از عوامل درخشش صربستان در انتخابی جام جهانی قطر بود که باعث شد این تیم بالاتر از پرتغال به عنوان تیم نخست راهی جام جهانی شود. مهاجم سابق نیوکاسل و اندرلخت توانسته است در تیم فولام سال‌ها در نوک خط حمله بدرخشد و دومین حضور خود را در جام جهانی تجربه خواهد کرد. او در کنار دوسان تادیچ نیروی هجومی قدرتمندی را برای صربستان ایجاد خواهد کرد.

سرمربی 

دراگان استویکوویچ

سرمربی ۵۷ ساله تیم ملی فوتبال صربستان پیش از حضور روی نیمکت تیم ملی کشورش در چین و در تیم گوانگژو مربیگری کرده است. او در ۱۲ حضور روی نیمت تیم ملی کشورش به ۸ برد رسیده که قابل توجه است و  رکورد خوبی دارد. باید دید این مربی گم نام و بی نام و نشان توانایی این را دارد که برای اولین بار صرب ها را به دور دوم جام جهانی برساند یا خیر. 

* تیم ملی صربستان در یک نگاه

افتخارات: چهارمی جام جهانی ۱۹۶۲ و طلای المپیک ۱۹۶۰ در قالب یوگوسلاوی

بهترین گلزن: الکساندر میتروویچ (۴۴ گل)

بیشترین بازی: برانیسلاو ایوانوویچ (۱۰۵ بازی ملی)

نحوه صعود: صعود به عنوان تیم اول گروه  

عملکرد دوره قبل: حذف در مرحله گروهی

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تیم ملی فوتبال صربستان ، جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ، تیم‌های حاضر در جام جهانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال صربستان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تیم های حاضر در جام جهانی جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس

به گزارش خبرآنلاین،اگر خوش شانس باشید می‌توانید در ارتفاعات کمتر تصرف شده زاگرس و البرز عقاب طلایی را در حال پرواز ببینید. این گونه هزاران سال است که در سراسر قلمرواش در نیمکره شمالی زمین، موجودی دست‌نیافتنی، اسطوره‌ وار و باشکوه است.

همشهری در خبری نوشتکهم‌اکنون حدود ۱۲۸ گونه جانوری و مهره‌دار کشور در معرض خطر انقراض هستند که برخی وضع خوبی ندارند. در ایران در رده پرندگان، درنای سیبری، بالابان، اردک سرسفید، میش مرغ، عقاب طلایی و اردک مرمری در معرض خطر انقراض هستند. البته عقاب طلایی در مقیاس جهانی و بر اساس نظر کارشناسی IUCN در معرض خطر نیست. اما وضعیت این گونه و همه پرندگان شکاری در ایران تعریف چندانی ندارد.

عقاب طلایی در ایران:

عقاب طلایی گونه‌ای روزگرد است که در زیستگاه‌های کوهستانی ایران زندگی می‌کند و بیشتر به عنوان پرنده‌ای مهاجر شناخته می‌شود و خیلی کم به صورت بومی یا تولیدمثل کننده دیده می‌شود. این گونه شباهت زیادی به عقاب شاهی دارد و از دور وقتی در آسمان به لکه‌ای در حال پرواز می‌ماند، شبیه سارگپه هم می‌تواند باشد.

رژیم غذایی: انواع پستانداران نظیر خرگوش، سنجاب، روباه، سگ، دام سبک، موش، جرد، انواع پرندگان مانند کبک، قرقاول، غاز، حواصیلو ... و انواع خزندگان مانند لاکپشت، مار، مارمولک و...

ویژگی‌های شاخص جسمانی: طول بال آنها بین ۱۸۵ تا ۲۲۰ سانتی متر نرها و ماده‌ها از نظر ظاهری شبیه هم هستند، اما ماده ها بسیار بزرگتر از نرها هستند. وزن ماده بین ۳.۹ تا ۶.۱ کیلوگرم و وزن نر ۳ تا ۴.۴ کیلو گرم است.

مخاطرات: تقریباً تمام تهدیدات عقاب‌های طلایی به طور مستقیم یا غیرمستقیم به فعالیت‌های انسانی مربوط است. از جمله: تغییر زیستگاه، آزار و شکار جوجه‌ها، مسمومیت ناشی از مسمومیت طعمه، برخورد با هواپیما و دکل‌های برق، توسعه شهرنشینی، و جمعیت‌های انسانی، کاهش طعمه.

عقاب های جهان

۶۰ گونه عقاب در دنیا

۴۰ گونه عقاب در آفریقا

۱۱ گونه در ایران (عقاب دریایی دم سفید، عقاب دریایی پالاس، عقاب طلایی، عقاب شاهی، عقاب خادار بزرگ، عقاب خالدار کوچک، عقاب صحرایی، عقاب خاکی، عقاب پرپا، عقاب دوبرادر، عقاب مارخوار)

سرعت متوسط عقاب‌ها: ۶۵ تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت

۱۴ تا ۲۸ سال : متوسط عمر

آهو و کل‌وبز: بزرگترین حیواناتی که می‌تواند شکار کند

۲۰۰ هزار برابر: قدرت بینایی بعضی از عقاب‌ها نسبت به انسان (توانایی دیدن خرگوش از فاصله ۳ کیلومتری)

۹۰۰ کیلوگرم: وزن آشیانه بعضی از عقاب‌ها

۱۳ تا ۱۸ سانتی متر: طول چنگال های عقاب طلایی

۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار : تعداد تخمینی کل عقاب‌های طلایی منفرد

۶۰ تا ۱۰۰ هزار : تخمین تخمینی جفت‌های زادآور

زیستگاهای جهانی: اوراسیا، آمریکای شمالی و شمال آفریقا

زیستگاه‌های ایرانی: مناطق کوهستانی نواحی شمال و غرب کشور

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900321

دیگر خبرها

  • آزادسازی یک عقاب در ارتفاعات کوهستانی شاهو + فیلم
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • (ویدئو) آزادسازی یک عقاب در ارتفاعات کوهستانی شاهو
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • کونته کاری می‌کند که در زمین پرواز کنید
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • جام ملتهای فوتسال آسیا | ازبکستان سوم شد
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • پس لرزه‌های یک شکست